Dette er en liten mimreside om Walt Disney, karakterene og kunstnerne som produserte de fantastiske seriestripene, bildene og situasjonene som holder liv i den glade 70 åringen Donald, og de andre figurene.

Jeg håper du vil like den informasjonen jeg har lagt ut her. Meningen med denne siden er å lage et lite bibliotek med seriøs og nyttig informasjon så vel som bilder og andre ting.

Denne siden er under kontinuerlig utvikling, og nå har jeg lagt til 2 seksjoner om de to største tegneserie fortellerne i Donald bladet. Carl "the good Duck artist" Barks og Don Rosa. Jeg har også lagt til et lite billedgalleri, for de som synes at bokstaver bare blir kjedelig...  Min hyllest til den største Duck tegner gjennom tidene. Mannen som befolket hele Andeby med kjente karakterer og leverte mange eventyr med Duck familien.

  Mannen som følger i Carl Barks fotspor, og fortsetter / vidreutvikler de gamle historiene og lager nye.

  Gå inn i min gullgruve og se på noen av mine Disney bilder. Det er ikke den største samlingen, men finner jeg noe vil du kunne se de her.

  Ta en titt på min portrett side, med diverse informasjon om innbyggerne i Andeby og andre skurker og beboerne utenfor byen.


Vil du lære mere om Disney, se på min link liste Disney linker for mere morro.